keskiviikko 8. elokuuta 2018

ResQ-club, pelastin juuri kassillisen ruokaa viidellä eurolla, kannatiko?

ResQ-club. Tää sovellus on tuottanut mulle monet kerrat jo erillaisia mielihaluja kaikkia erillaisia ravintola-annoksia kohtaan. Sovellukseen ilmestyy siis aina kartan mukaan suhteellisen lähellä olevia ravintola-annoksia, jotka voit pelastaa. Pelastamalla saat hukkaan menevän annoksen ravintolatasoa olevaa ruokaa, mutta maksat siitä paljon vähemmän, kuin normaalihinta olisi. Vain kerran aikaisemmin olin palvelua kuitenkin käyttänyt, tätä ennen. 

Eilen huomasin lähi k-marketin seinällä ilmoituksen: "Olemme liittyneet ResQ-clubiin..." Siis WAU. Ruokakauppa! Ensinnäkin ihan mahtavaa, että rupeavat enemmän keksimään keinoja hävikin vähentämiseksi ja ihan mahtavaa, että lähtevät tähän palveluun mukaan!
"Ei mitään selityksiä tuotteista mitä se sisältää, 
vain ja ainoastaan ruokakassi. "


Tänään aamulla avasin sovelluksen katsoakseni onko lähikaupassa nyt tarjolla ResQ-ruokaa. Ruokakassi 5e. Ei mitään selityksiä tuotteista mitä se sisältää, vain ja ainoastaan ruokakassi. No, tietenkin mä tarjousintoilijana siihen tartuin. Tietenkin. Kuka nyt ei ostais sikaa säkissä!? Ajattelin olevan mahdottomuus, että kassi sisältäis täysin sopimattomia tuotteita, joten 5 euroa siitä kokeilusta tuntui vähäiseltä. Palvelussa oli myös myynnissä leipäkassi 3e, mutta tätä en kokenut meille tarpeelliseksi.

Ostin siis valitsemani ruokakassin sovelluksessa suoraan sen varatessani. Tässä kassissa luki, että noudettava ennen 23.00, joten aikaa oli, koska olinhan sen jo  nopeasti maksanut valmiiksi tallennetuilla maksukortin tiedoillani. Hyvä niin, koska ostaessani sen, olimme juuri vauvan rokotusten hakumatkalla (buuu), joten ei ollut halua puhelinta näprätä, eikä myöskään heti rynnätä kaupalle.
"Myyjä toi valmiin kassin. 
Täysin tietämättömänä sen otin vastaan ja lähdimme kotiin. "


Ruokakassin haku lopulta onnistui kätevästi. Menimme kaupalle ja kassalla näytin palvelusta saatua kuittia. Myyjä toi valmiin kassin ja mä sisällöstä täysin tietämättömänä sen otin vastaan ja lähdettiin kotiin. 

Kotona esikoisen kanssa intopiukeena avattiin kassi. Hän ehkä vähän haaveili, "jospa sielä olisi vaikka kohta vanhaksi meneviä limuja! Tai karkkia." Ei ollut limua eikä karkkia, mutta rahkoista oli tyttö superinnoissaan! :)
Kassin sisältö:

 • 3kpl Uuniomena Skyr-rahkoja
 • 4kpl Valio vaniljarahkaa
 • 2kpl Passionhedelmä kerrosjugurttia
 • 1kpl Danone vaniljarahka
 • 2kpl Lumo-tuotetta
 • 1kpl Mascarponejuustoa
 • 1kpl Iso Pirkka juustoraaste
 • 1kpl Polarjuusto
 • 1pkt Kermaperunoita
 • 2kpl Ryynimakkaroita
Polarjuuston parasta ennen -päiväys oli 29.7.2018, muissa tuotteissa 08.08.2018.

Ihan hyvä satsi siis, ottaen huomioon, että maksoi 5e

Näistä tuotteista ei kuitenkaan mikään ole sellainen, jota ostaisin normaalisti, paitsi juustoraaste. Kuitenkin rahkat tulevat varmasti syötyä ja mascorponejuusto olkoon syy leipoa (valkosuklaatakin löytyy valmiiksi kaapista :p ) ! Ryynimakkarat ainoa, jolle ei taida olla menekkiä meidän perheessä. Ellen keksi jotain mahtavaa reseptiä, tarjoan niitä jollekkin, joka ne syö. :)

Yleisesti ajattelen tämän palvelun hyödylliseksi ihmiselle, joka muutenkin söisi noutoruokaa tai on paljon liikkeessä. Ruokakauppaostoksissa en voi budjetti näkökulmasta täysin suositella, jos on hieman tarkempi syömisistään. Tässä kun tosiaan ei ollut mitään ennakkotietoa edes siitä, mitä kassi voisi sisältää. Mutta toisaalta, sain paljon syötävää, normaalihintaa huomattavasti halvemmalla!Liity ResQ Clubiin tästä linkistä ja saat 50% alennusta ekasta pelastamastasi annoksesta!


Muokattu 23.11

Tässä lisää kuvia ostamistani ruokakasseista.En pelannut tänäänkään <3

5 kommenttia:

 1. Olen seurannut ResQ-sovellusta ja välillä katsellut lähistöllä olevia tarjouksia, mutta ainakaan vielä en ole tilannut mitään. Erityisesti tuo ruokakassi-idea vaikuttaa kiinnostavalta ja olikin mukava lukea tällainen postaus, jossa näkee esimerkin sisällöstä. Vaikuttaa kyllä hintansa arvoiselta, kunhan vain tuotteet saa käytettyä ajoissa. Itse kasvissyöjänä kuitenkin toivoisin, että voisi erikseen valita vegaani- tai ainakin kasvis-kassin, jossa ei olisi ollenkaan lihatuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)


   Joo, munkin mielestä olisi hyvä, jos jotenkim edes yleisellä tasolla lukisi, että mitä kassi sisältää.. ymmärrän, ettei kaupalla ressurseja käyttää kauaa aikaa tähän, mutta jos edes joku vakiteksti. Ja sitten vaikka se lihaton. Aika paljon varmaan sisältävät jatkossakin noita maitotuotteita, joten täysin vegaani-kassia ei varmaan ole mahdollisuus.

   Kiva, kun kävit lukemassa! :)

   Poista
 2. Kiitos postauksesta. Tämän ansiosta latasin apin ja onnistun saamaan aivan pilkkahintaan ensimmäisen kassini. 2,5 euron kassissa oli tavaraa varmasti 30-40 euron arvosta. Kaikki tulee lapsiperheessä käytettyä, fannivanukkaitakin oli 4 kpl joista lapset olivat haltioissaan.

  En tiedä, miten en ole tätä sovellusta aiemmin huomannut. Aion ehdottomasti hyödyntää myös jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, että löysit tän palvelun! :) mahtavaa, mahtaa kaikkia miellyttää, kun saitte herkkujaki halvalla!! :D välillä meillekkin tullut jotain vanukasta ja se on kyllä varsinki lapsille niin ilonpäivä :D

   Kiitos kommentista! <3

   Poista
 3. minä kävin juuri ostamassa 14€ ruokakassin ja sain mehua 3.6litraa, 2 litraa tiivistemehua + purkin kapriksia, kynttilän ja kaakaojauhetta. Ja niiden oikea arvokin taitaa olla tuolla 15€ luokkaa. Nyt ei kyllä jatkoon :]. On nii pieni paikkakunta etten kehtaa mainita missä.

  VastaaPoista