torstai 21. maaliskuuta 2019

Elämä kulkee painollaan.Oon tällä hetkellä niin onnellinen. 
Mun suunnitelmat elämässä vie eteenpäin ja pelaamattomuus pysyy, tavarahaaste etenee! 

Mutta jostain syystä se on tuonut eteen sen, etten ookkaan kyennyt kirjoittamaan. Mä pohdin jatkuvasti mun mieltä askarruttavia asioita, mutta jotenkin musta rupesi tuntumaan siltä, etten osaa ja saa teille annettua mitään, mikä mun lisäksi viihdyttäisi myös teitä.

Musta tuntui, että jos tahdon jatkaa alkuperäisen ajatuksen kirjoittamista, mun pitäisi tulla ulos anonyymiydestä. Siihen mä en taida olla vielä valmis.

Kiitollisuus kaikesta.
Mutta oon niin ilonen ja kiitollinen siitä, mitä tää blogi ja te lukijat olette antaneet mulle. Tänne sain kirjottaa raskaimmassa vieroitusvaiheessa mun mietintöjä ja te luitte ne. <3

Mä olen hiljentynyt hetkeksi ja aijon jatkon kanssa myös toimia fiilispohjalla. 

Mutta halusin tulla sanomaan, että KIITOS!
Kiitos teille lukemisesta ja kommentoinnista, toivottavasti pääsen pian taas kirjottamaan jotain ajatuksia! <3 Kunhan saan kirjoitushanat auki. :)


En pelannut tänäänkään <3

8 kommenttia:

 1. Kiva että kirjoitit taas. Aloin jo hieman huolestus mitä on tapahtunut, kun et kirjoittanut mitään. Liian usein se merkitsee sitä, että jotain pahaa tapahtuu. Mutta nyt siis kaikki menee onneksi hyvin ja vain kirjoittaminen puuttuu.

  Vaikka et muuta julkaisisikaan, niin kirjoita välillä tuo viimeinen lauseesi. Siitä yleensä tietää että ainakin joku osa elämästä rullaa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka pitkästä aikaa. Näinhän se välillä tuppaa menemään, että hiljentyminen merkkaa huonoa. Siksi halusin tosiaan kertoa teille, jotka ihanasti mua tsempanneet ja lukeneet juttuja, että nyt ei ole kyse siitä :) <3

   Kiitos <3

   Poista
 2. Onpa kiva kuulla, että elämä kulkee hyvissä uomissa eteenpäin.
  Tiedän itsekin, että kirjoittaminen on välillä vaiheaa - sen takia, että menee huonosti tai hyvin.

  Elämä tuntuu olevan sellaista aaltoliikettä jokapaikassa. Kirjoittaessakin. Joskus on paljon kirjoitettavaa ja joskus vähemmän.
  Itsekin mietin välillä, että voidakseen tarjota jotain kiinnostavaa, pitäisi ehkä kirjoittaa omilla kasvoilla - mutten ole valmis siihen.

  Palaa kirjoittamisen pariin, kun /jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 joo, miten onkin niin, että on yhtäkkiä kovin vaikea keksiä kirjoitettavaa, vaikka jatkuvasti itsellä kuitenkin projekti etenee ja elämässäkin tapahtuu vaikka ja mitä :)

   Poista
 3. Oot mahtava, ettet pelannut tänäänkään. Tuu jooko aina välillä tosiaan kertomaan se ainakin? Ja muutenkin sun tekstejä on ollut oikein ihana lukea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Sun tarinaa käynyt kyllä lukemassa ja jännittämässä. Ihanaa, onnea ja jarrusukkia <3

   Poista
 4. Mahtavaa, että olet pysynyt pelaamatta ja löytänyt elämääsi muuta.
  Ja niin ihana tuo aina lopussa oleva "En pelannut tänäänkään". <3 Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 toivottavasti löysit jotain luettavaa, vaikka pitkään aikaan ei uutta oo tullut.

   Huomasin toipumisprosessissa tärkeimpä just sen, etten kiirehdi, pääasia on tässä päivässä <3

   Poista