torstai 30. elokuuta 2018

Rankka päivä, voitin pelihimon. Paras voitto, aina.


Läheltä liipanneet kihomadot toistaiseksi vältettyämme, meille rantautui flunssa. 

Taas.

Löydän iloa myös lasten sairastamisesta, yleinsä ne jaksavat silloin vaan nököttää sohvalla ja katsoa piirrettyä. Mun ei tarvii olla minkään sortin pelle.

Mutta, sitten sairastuin mä. Kaikki muut kerkesi terveeksi, mutta mä flunssassa. Rättipoikki ja arki suoriuduttuva.

Kun mä tulin hieman terveemmäksi, niin nyt sairastui mies ja vauva. Huutoa, itkua, huutoa. Huono-omatunto muiden lasten vaille jäämisestä, koska vauva vaatii niin paljon, kovaan ääneen.


Syksyn harmaus.

Väsymys.

Etäisesti kävi mielessä Pelihimo. Kuinka helppo oiskaan paeta omaan maailmaan. Unohtaa oma väsymys, oma kaikkeen kykenemättömyys.

Mutta mä en pelannut, mä tiedän, ettei se auttaisi.

Oon aiemminkin puhunut mun pelosta syksyn ja pelihimojen suhteen, nyt se todellisuus tulee. Syksy ei oo mua varten.

Huomenna toivon olevan parempi päivä, saisin siivottua kaiken täydellisesti, raikas tuoksu, kynttilät palamaan.

Syksy on hyvä, 

Syksy on raikas. 
Syksy tuo Joulun. 
Syksy tuo uusia mahdollisuuksia. 
Syksy ei tuo pelejä.


Nyt kaikki nukkuu, mäkin pääsen rauhoittumaan. 

"Huomenna on paremmin, siis jaksa siihen asti."


En pelannut tänäänkään! <3

6 kommenttia:

 1. Ei sun tarvi olla täydellinen. <3 Ei kenenkään tartte. Hyvä että selätit pelihimon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Se on kyllä salakavala se himo. Käytännössä ei edes tee mieli pelata, silti se tulee jostain syvältä se muistijälki pinnalle.

   Poista
 2. Vinkkinä toiselta äidiltä jos huuto lyhentää pinnaa, niin kokeile korvatulppia keskellä päivää. Ainakin itsellä pinna ja jaksaminen ovat selkeästi paremmalla tolalla, kun korvatulpat katkaisevat kärjen pahimmalta huudolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! :) En ollut tota tajunnut. Mulla huuto tekee sen, että mun aivot menee ihan lukkoon. Mun on tosi vaikea toimia, ellei oo jo valmista suunnitelmaa. Tyyliin "nyt teen lapsille ruuan ja sen aikaa vauva maassa." Sit pystyn siihen, mut jos tulee nopeita ratkasuja, ni mun vaikea toimia, joten siihen vois noi korvatulpat olla! Koska faktahan on valitettavasti se, et kun vauva huutaa kokoajan, kun ei ole sylissä, ni välillä on vaan sen annettava huutaa, kun muutakin pitää tehä.

   Poista
 3. Voin kertoa, että se pelaaminen ei sinua auttaisi syksyn arjessa kuin sen ihan pienen pienen pelihetken verran. Sen jälkeen voisit vielä huonommin, sekä henkisesti että rahallisesti. Saattaisit mennä vielä huonommalle tai maseentuneemmalle tuulelle.

  Joten sysää pelihimo edelleen pois ja laita tosiaan ne korvatulpat vähän vaimentamaan huutoa. Vaikka minulle jäikin epäselväksi onko se vauvasi vai miehesi joka huutaa flunssassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot täysin oikeessa, kiitos! <3 se ei todellakaan ratkaisi mun jaksamista, eikä mitään mitä varten elän ja jaksan :) ja senhän mä tiedän. Silti se addikti ja muistijälki sieltä iskee. On ihanaa, kun tsemppaatte, koska sitä varten kirjotan. Meitä kaikkia, joita vaan asia kiinnostaa. <3

   Haha, mies on hyvin hiljaa flunssassa, vauva huutaa kaikkien edestä. :D

   Poista