keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Lapset saavat päättää -päivä, meidän tyyliin.


Meillä oli tänään Lapset saavat päättää -päivä!
Tätä päivää oli esikoinen pyydelly jo pitkään. Oli katsonut idean Youtubesta ja tietenkin myös itselle tän halusi. :) sairastelujen jälkeen, enterorokosta toipuessa, syyslomalla, oli mahtava hetki vihdoin toteuttaa se!

Alku leppoisaa, palaveri.
Meidän päivä alkoi ihanasti aamupalalla, jossa oli amerikkalaisia pannukakkuja, kaupan karjanpiirakoita munavoilla ja mehua. :) Aamupalan ohessa lapset pitivät keskenään palaverin siitä, mitä toivoisivat päivältä.

Ehdotukset oli hyvin maltillisia, ainoa, joka osasi isompia pyytää oli tietenkin esikoinen. Hän tahtoi lintsille, itikseen ja ulosleikkimään. 4vee tahtoi jätskiä ja 2vee keksiä. :) Yleinen ilmapiiri oli niin innostunut, olihan heillä oikea palaveri, jossa toiveetkin kirjoitettiin ylös.
Toiveet täytäntöön.
Aamupalan ja palaverin jälkeen he tahtoivat vielä katsoa hieman piirettyjä telkkarista, tämän jälkeen toive muuttua äkkiä kylpyhetkeksi. Kylpyyn lähti 4vee ja 2vee, esikoinen jäi mieluummin katselemaan puhelinta. Kylvyn jälkeen oli jo 2veen aika mennä päiväunille. Koska hän on vasta toipumassa enterorokosta ja näpyt vielä kovin näkyvät, en häntä viitsinyt shoppailemaan napata mukaan. Tämän vuoksi sijoitimme nopean shoppailureissun hänen päiväuniensa aikaan.


Onnistunut shoppailu, pienellä budjetilla.
Shoppailukierros oli ihana. Tytöt eivät paljoa vaatineet, mutta ihastuneita ääniä kuului joka tuotteen kohdalla. Olihan se oikea tyttöjen hetki. <3 Ja shoppailureissun budjettia myös hyvin helpotti lahjakortit, joiden tienaamisesta kerroinkin täällä: Palkkio lahjakortit. Lisäyksenö noihin olin kerennyt tienata jo 50 euroa lisää lahjakortteja ja YouGovilta sain juuri 15 euron koodin superlahjakorttiin, eli ei haitannut yhtään välissä vähän käyttääkin niitä!Shoppailujen jälkeen kävimme mäkkärin kautta hakemassa koko porukalle ruokaa, tämäkin lasten toive, jota en kyllä hetkeäkään edes harkinnut koittaa vaihtaa. :)

Kotona hetken taas olimme rauhallisesti, pumpaten 4veen tigeristä tahtoneita muotoiltavia ilmapalloja. Ritarileikeille oli hyvä tila. :)
Loppuhuipennos.
Sitten koitti aika lähteä lintsille! Ihanat valot kerkesivät just päästä kunnolla näkyviin, kun me saavuttiin. Tarkoituksena oli vain käydä ilmaislaitteissa ja haistella tunnelmaa. Porukkaa paikanpäälle kuitenkin löysi aika paljon, joten laitteet jäivät vähäiseksi, mutta tunnelmaa haisteltiin. :)

Lintsin jälkeen oli vielä toive karkkikaupan kautta ja kotiin. Ihana päivä, väsyneinä, sai ihanan päätöksen, kun kaikki lapset toivoivat nukkumaan samaan huoneeseen, yhdessä. <3
Äitilläkin väsynyt olo, mutta niin tyytyväinen. Ei vaatinut paljoa, mutta silti jäi spessuna mieleen!

Päivä piti alunperin olla torstai, mutta reissuaikataulujen muututtua piti vaihtaa se tähän. :) meillä ei viikko-ostoksia tällä viikolla tehdä, koska lähdemme perjantaina vanhempieni luokse, mutta laitan huomenna kuitenkin ruokalistan, jonka aijon toteuttaa, tosin pakastimemme antimista, mutta silti. Eli hieman eri lista. Ens viikolla taas normaalisti. :)

Kiitos, kun luit. <3 ootteko te pitäneet tämmöstä päivää? Miten meni ja mitä teitte? :)En pelannut tänäänkään. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti