maanantai 26. marraskuuta 2018

Kolmen euron voitto ja näytöllä kultakasa, aivoja helppo huijata.Mä kaupassa ohikulkiessa koitan ihan tiedostamatta tai tiedostaen olla katsomatta peliautomaatteihin päin. Mua ei kiinnosta nähdä niitä pelejä, eikä mitään välkkyviä valoja, jotka olemassaolollaan tekee pelaamisesta vieläkin jännittävämpää.


Pelatessa ei voitot kiinnosta.

Eilen kuitenkin, kun kävelin automaatin ohi mä kiinnitin mun katseeni jännään seikkaan. Oon oikeestaan nähnyt tän aikasemminkin. Pelaaja pitää tavaroitaan siinä edessä olevassa rahakuilussa, siis siinä astiassa johon kuitenkin pelatessaan toivoo kilahtavan paljon rahoja ja kaikki muuttuu kertaheitolla paremmaksi.


Mä ymmärrän, että pelaaja tahtoo saada tavarat käsistä, jotta saa ns rauhassa pelattua, mutta jäin kuitenkin pohtimaan, koska pohtiminen on niin hauskaa nykyään, että liittyyköhän tähänkin joku psykologinen alitajuinen toiminta. Pelaa, mutta toisaalta sillä rahalla ei oo väliä, sillä se pelaaminen on se juttu. Että sais vaan pelata rauhassa.


Tästä johdateltuna mä rupesin pohtimaan lisää omaa pelaamistani. Koska enhän mä voi todellisuudessa ehkä koskaan saada tietää, mitä sen toisen pelaajan sisällä pyörii pelatessa, ni kiva syventyä enemmän itteeni.

Kun pelihimo iskee mä nään mielessäni päällimäisenä bonuspelit. Vilkkuvat valot ja näytöllä lentävät kolikot, jotka mukavasti on siihen laitettu.


Kuin äkkiriskastuisin, JÄTTIVOITTO, MAHTIPOTTI.


Hommannimihän on kuitenkin se, että pienillä panoksilla pelatessa tää kolikkomeri tulee jo yli kolmen euron voitosta. Kolme euroa, kyllähän me nyt molemmat tiedetään, että kolme euroa ei oo vielä jättikasa, ei äkkirikastuminen. Mutta tässä pelissä se on saatu näyttämään siltä. Mutta tän tajuaminen, sen tajuaminen, kuinka heikkoa huijataan. Visuaalisesti.Se auttoi mua taas muun mietinnän ohella pois pelihimosta, miksi sen vuoksi tuhoaisin mun elämän?En pelannut tänäänkään. <3

2 kommenttia:

 1. Oon myös ite huomannut noita kuinka pelikoneiden näytöille ilmestyy ”ISO VOITTO” ja äänet yms. Saa tilanteen tuntumaan kuin oisit voittanut paljon ja summa on vaikka 10e. Mulle kävi myös niin että pelaamoissa kun pelaa 2e panoksella niin kaupassa pelatessa (max 1e panos) mikään voitto ei tunnu enään miltään. Ei edes ne isoimmat. Herääkin kysymys että miks edes meen sinne pelikoneelle jos jo lähtökohta on se, ettei siitä voi voittaa tarpeeksi ?

  Pelaamatta tänään 5päivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3

   Sepä se, sinne lähtee hakemaan jotain, millä yrittää täyttää elämän tyhjyyttä. Mitä ikinä se onkaan. <3

   Oot mahtava!! Ihan huippua. Pelaamattomuus on parasta ja oot oikeella tiellä!! <3

   Kommentisi sai nyt taas hiukan miettimään, että pitäisi kyllä taas kirjoittaa, ihanaa, kun kävit :)

   Poista